уторак, 16. мај 2017.

Предизборни митинг Александра Вучића у Младеновцу

Одборничка група БЕЛИ - САМО ЈАКО! поднела је 26.04.2017. године одборничко питање у вези пословања СРЦ "ЉУБОМИР ИВАНОВИЋ ГЕЏА" у периоду од 02.03.2017. до 07.03.2017. године, а у вези са предизборним митингом председничког кандидата Александра Вучића који је одржан 06.03.2017.  

СРЦ "ЉУБОМИР ИВАНОВИЋ ГЕЏА" послује по тржишним принципима и наплаћује своје услуге корисницима. Поред тога је субвенционисан од стране буџета ГО Младеновац са 39,000,000 (тридесет девет милиона) динара за 2017. годину, као и од стране Града Београда са 1,65 милиона динара.

Поздрављамо повећање сопствених прихода СРЦ и сматрамо да је у интересу грађана Младеновца да буду упознати колики су приходи и трошкови од једног масовног скупа, какав је био предизборни митинг председничког кандидата Александра Вучића.

С обзиром на то да је СРЦ био затворен за остале кориснике услуга у периоду од 02.03.2017. до 07.03.2017. године, као и да су баш у том периоду извршени изненадни радови, поставили смо следећа питања: 

 1. Молимо вас да нам доставите одлуку на основу које СРЦ није пружао своје услуге корисницима са којима има уговоре и грађанима у наведеном периоду
 2. Колики су трошкови СРЦ у наведеном периоду због необављања примарне делатности (умањење количине извршених услуга)
 3. Који су грађевински и остали радови извршени у наведеном периоду у СРЦ и око њега
  • Молимо вас да нам доставите документацију о спроведеним јавним набавкама за извршене радове
  • Молимо вас да нам доставите спецификацију фактурисаних извршених радова
  • Уколико неки радови нису фактурисани, молимо вас да нам доставите уговоре о донацији
  • Молимо вас да нам доставите спецификацију извођача и подизвођача радова
 4. Молимо вас да нам доставите уговор о закупу (коришћењу, изнајмљивању или било који други основ) СРЦ са организатором предизборне конвенције председничког кандидата Александра Вучића
 5. Да ли је извршено плаћање по основу уговора између СРЦ и организатора предизборне конвенције?
 6. Да ли је ГО Младеновац имала финансијске трошкове у вези са предизборном конвенцијом председничког кандидата Александра Вучића?
  • Уколико јесте, молимо вас да нам доставите спецификацију трошкова

  
У складу са Пословником Скупштине ГО Младеновац, одговор очекујемо пре прве наредне седнице.Нема коментара:

Постави коментар