четвртак, 13. октобар 2016.

Zahtev za promenu redosleda tačaka dnevnog reda 5. sednice Skupštine


Odbornička grupa "Beli - Samo Jako!" podnela je zahtev za promenu redosleda razmatranja tačaka dnevnog reda pete sednice Skupštine GO Mladenovac. Smatramo da je od posebne važnosti da ova tačka (inače poslednja na dnevnom redu) postane prioritet o kom će se raspravljati na početku sednice, Za ovu odluku treba glasati iz više razloga - logično je da je ono o čemu se raspravljalo na kraju prošle sednice (i što je odbijeno) bude predmet rasprave na početku današnje sednice. Takođe, stava smo da se o ovako važnom pitanju ne sme diskutovati i glasati u momentima kada koncentracija opadne, a mogućnosti za "brzanje" i proizvoljna tumačenja budu velike.

Odbornička grupa
BELI - SAMO JAKO
Mladenovac,
11.10.2016.

SKUPŠTINA GO Mladenovac
predsedniku Skupštine

PREDMET: Zahtev za promenu redosleda razmatranja tačaka dnevnog reda 5. sednice Skupštine GO Mladenovac

            Na osnovu člana 72. stav 2. Poslovnika Skupštine gradske opštine Mladenovac ("Sl. list grada Beograda", br. 48/08), predlažemo da se promeni redosled razmatranja tačaka dnevnog reda i to na taj način što bi 19. tačka dnevnog reda PREDLOG REŠENJA KOJIM SE OBAVEZUJE JKP “MLADENOVAC” DA INFORMIŠE GRAĐANE MLADENOVA O REZULTATIMA ANALIZE VODE IZ MLADENOVAČKOG VODOVODA -  bila PRVA tačka dnevnog reda. 

Obrazloženje

Smatramo da je rasprava o ovoj tački dnevnog reda od velike važnosti za građane Mladenovca. Razmatranje ove tačke kao poslednje tačke sednice sa ovako obimnim dnevnim redom, sa vrlo važnim i opširnim tačkama, potencijalno može dovesti do slabijeg kvaliteta diskusije zbog umora i opadanja koncentracije odbornika.  


U Mladenovcu, 11.10.2016. godine
Šef odborničke grupe
BELI – SAMO JAKO
Vladimir Tripković

________________________

Нема коментара:

Постави коментар